Ons telefoonnummer is (0252) 210 751
Hier vindt u de activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. Houd regelmatig de kalender in de gaten voor nieuwe activiteiten!

 

Kijk, in Friesland worden ze er niet warm of koud van, maar in de andere delen van het land slaat het virus al snel toe. Plaatselijke, en vaak zelfbenoemde, wijkrayonhoofden proberen, zeker nu het vakantie is, voorzichtig de sterkte van de ijsvloer van sloten en vijvers uit. Ondernemende types zijn reeds een koek en zopie in elkaar aan het knutselen. Het vriest! Hard en langdurig, zeker al een week. Het sneeuwt niet, dus kenners hebben het over ‘zwart ijs’…

En ja, dan is er aanstaande zondag weer 7 tegen 7, terwijl er wellicht ook ‘een molentocht’ op de vijvers van de Linnaeuslaan en Agneshove mogelijk is, inclusief stempelposten en een stukje klunen. Inderdaad, dat zijn lastige beslissingen, maar ja, zoals zo vaak: het leven is keuzes maken!

Zo zie je, er komt nog heel wat bij kijken bij dat ‘7 tegen 7’. Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je a.s. zondag heel erg welkom op De Elsgeest.

Zondag 4 maart:

Vanaf 10.00 uur: koffie drinken

10.20 uur: naar de kleedkamer(s)

10.30 uur: warming up

10.40 uur: DE WEDSTRIJDEN

11.40 uur: douchen

12.00 uur: op weg naar de rest van de zondag (of nog even naar Foreholte 2 kijken, dat bezig is met z’n inhaalwedstrijd tegen VOC 2)

Dit nieuwsbericht delen?