Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Winkeltje

Het winkeltje van Foreholte 

Hoe leuk is het om te laten zien dat je bij Foreholte speelt en/of dat je fan bent van Foreholte! Kom dan eens langs in het Winkeltje van Foreholte op zaterdagochtend tussen 9.30 uur en 12.00 uur. We verkopen onder andere de Foreholtevoetbal, de Foreholtebidon en de Foreholte sjaal en ijsmuts.

Ook hebben we kleding met het mooie Foreholtelogo zoals T-shirts, sweaters en softsell jasjes. Daarbij is er ook de mogelijk om de kleding te laten bedrukken met bijv. de naam van uw kind.
 
Maar we verkopen niet alleen nieuwe artikelen, wij verkopen ook gebruikte Foreholtekleding (zonder reclame) en voetbalschoenen (t/m maat 35). Het aanbod is afhankelijk van hetgeen we binnen krijgen van mensen die bij Foreholte spelen/lid zijn.
 
Heeft u thuis nog voetbalschoenen (t/m maat 35) of Foreholtekleding (trainingspak of jas) liggen die niet meer worden gebruikt? Lever ze dan in bij het Winkeltje. Wij  verkopen ze voor een ‘zacht prijsje’ weer door en de opbrengst gaat naar activiteiten voor de jeugdleden van Foreholte. 
 
En wist u dat ook Stan van Bladeren, oud-Foreholter en nu keeper bij Jong-Ajax, regelmatig zijn keepershandschoenen inlevert?
 
Tenlslotte kun je bij het winkeltje terecht voor het omruilen van wedstrijdkleding van Foreholte. Ieder jeugdteam krijgt aan het begin van het seizoen een teamtas met wedstrijdtenues. Het kan zijn dat een wedstrijdtenue te klein of te groot is voor een van de spelers en/of dat er iets mankeert aan een tenue.  Via het winkeltje kan het wedstrijdtenue worden omgeruild.
 
Wij zien u graag terug in ’t Winkeltje, u kunt ook contact opnemen via het mailadres winkeltje@foreholte.nl of via het telefoonnummer van Deborah: 06 51938130.

Deborah Schrama en Marijke Regeer