Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Vrienden

Daar de voetbalvereniging niet voor alles kan zorg dragen, krijgt zij steun van haar Supportersvereniging "De Vrienden van Foreholte".

Via de contributie van haar leden en het verwerven van andere inkomsten, draagt zij een steentje bij aan diverse activiteiten van de voetbalvereniging.

Niet alleen de selectie (het visitekaartje van de club) wordt ondersteund, ook het jeugdbestuur ontvangt een jaarlijkse bijdrage om de jeugdleden van activiteiten te voorzien zoals: Sinterklaas, paaseieren zoeken, jeugdkamp, kampioenselftallen, pupil van de week, Jan-Schrama toernooi etc. etc.

Jaarlijks schenkt de supportersvereniging tijdens haar jaarvergadering met aansluitend de feestavond, een bijdrage aan de voetbalvereniging ter bevordering van voetballende activiteiten zoals: aankoop van doeltjes, vrije-trapmuur, ballen etc.

In haar 15-jarig bestaan heeft zij ook bijgedragen aan andere benodigdheden zoals geluidinstallatie, meubilair en beamer met groot scherm in de kantine.
Om de vereniging te kunnen blijven steunen, zijn wij op zoek naar nieuwe leden die hun Foreholte-hart willen uitdragen en ons willen steunen.

Wij zorgen ervoor dat uw contributie goed wordt besteed en leggen daarvoor ook verantwoording af in onze jaarvergadering.

Aanmelden kan bij de bestuursleden of via de mail: vrienden@foreholte.nl

VOOR NOG GÉÉN EURO PER WEEK (€ 50 per jaar) ondersteunt u onze vereniging en hebt u met uw ledenpas gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Foreholte.

Voor vragen of informatie neem contact op met de Vrienden van Foreholte.

Met vriendelijke groet,

Herman van Gent 
Geachte heer/mevrouw,

De jeugd heeft de toekomst, zo ook bij Foreholte en met trots melden wij dan ook als supportersvereniging "De Vrienden van Foreholte" blij te zijn dat we meer dan 1000 jeugdleden hebben. 

Daar zijn wij allen ontzettend blij mee en de voetbalvereniging zal dan ook haar uiterste best doen om samen met een heleboel vrijwilligers alles in goede banen te leiden om uw kinderen een fijne sportweek te bezorgen.