Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Webteam

Een nieuwe website

In twee maanden tijd een volledige nieuwe website bouwen voor een voetbalvereniging met 1200 leden, waarbij ook nog eens veel gecompliceerde web-functies opgenomen dienen te worden, is een ware uitdaging.
 
Binnen een voetbalvereniging moet je rekening houden met verschillende voetbalteams, commissies, functies, activiteiten, evenementen, sponsors, leden en gebruikers. Allemaal kleine vrijwillige “bedrijfjes” binnen Foreholte, met allemaal eigen expertises, processen en producten.
 
Daarnaast wil je dat iedereen die gebruik maakt van de website datgene vindt waar men naar op zoek is. Een belangrijk aspect bij het nieuwe ontwerp van de website is "Eenvoud en de kunst van het weglaten" of zoals de Engelsen zeggen "Less is More".
 
Het Webteam van Foreholte is samen met het bedrijf Lined B.V. -  Webdelopment uit Noordwijkerhout de uitdaging aangegaan. Een professioneel bedrijf met jonge enthousiaste en deskundige medewerkers. Goed teamwerk, betrokkenheid en trots hebben geleid tot dit mooie resultaat, de www.foreholte.nl website.
 
 
In het kort geven we u informatie over een aantal nieuwste functies binnen de website.
 
Programma en uitslagen
Alle programma en uitslagen worden door middel van de KNVB Sportlink Clubwidget via een link op de homepage weergegeven. Daarnaast heeft ieder team de KNVB Sportlink Teamwidget op de eigen individuele teampage staan.
Het voorgaande Foreholte overzicht (Excel sheet) wordt nu gebruikt voor de scheidsrechters en is te benaderen via Commissies > Scheidsrechtercommissie > Programma Scheidsrechters.
 
Nieuwskolommen homepage
Op de homepage zijn twee kolommen voor Algemeen nieuws en Voetbalnieuws. Al het niet-voetbalgerelateerde nieuws komt onder de kolom Algemeen nieuws en al het nieuws dat met voetbal heeft te maken komt onder Voetbalnieuws.
 
Voetbalverslagen van de teams kunnen op de individuele teampages worden opgenomen. De teams zijn direct te benaderen via de homepage “Teams” > Kies je team.
 
Activiteiten
Alle activiteiten die door Foreholte georganiseerd worden zijn terug te vinden in de activiteitenkalender.
 
Sociale Media
Social media is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Dynamisch, sneller en actueel communiceren over de club en over je team. Voor de ontwikkeling voor Foreholte en jouw team is dit steeds belangrijker geworden.
 
Facebook, Twitter en Google+ zijn volledig binnen de website voor de verschillende verenigingsfuncties geïntegreerd. Daarnaast hebben teams de mogelijkheid om via de individuele teampage door te linken naar de Facebook page.
 
Winkeltje
‘t winkeltje is een moderne digitale webshop geworden. Gewoon lekker gaan shoppen en ontdekken.
 
Teampages
Voor de opzet van de nieuwe website is ervoor gekozen om het gebruik van professionele team-websites als Ditismijnteam.nl , Teamers.nl , Teamwebsites , Facebook, Twitter , etc. te ondersteunen en benaderbaar (oproepbaar) te maken via de website van Foreholte.
 
Zo kan op de nieuwe website een gebruiker op een eenvoudiger wijze een team selecteren op de homepage. De betreffende team-website zal vervolgens in een apart venster geopend worden waarbij een button naar de team-websites of Facebookpagina weergegeven zal worden.
 
Het aanmaken van individuele team-websites en Facebookpagina’s blijft de individuele verantwoordelijkheid van de teams. Dus als je met je team via de nieuwe Foreholte website benaderbaar wil zijn, dan dien je zelf als team je teamwebsite of Facebook pagina aan te maken.
 
Om het doorlinken vanuit de nieuwe Foreholte website naar deze team-websites en Facebookpagina's mogelijk te maken, wordt er door de coördinatoren een document verstrekt waar deze informatie in aangegeven kan worden. Het Webteam zorgt vervolgens dat deze links op de website worden geïmplementeerd.
 
Daarnaast is er nog steeds de mogelijkheid voor de teams om wedstrijdverslagen, foto’s, e.d. op de eigen teamwebpage op de Foreholte website te plaatsen. Deze zullen echter meer doorgelinkt worden naar de Nieuwstabellen op de homepage. De teams zijn rechtstreeks benaderbaar via de browser “Teams op de Website”.
 
Sponsorportaal
Een moderne voetbalclub kan niet zonder sponsors. Sponsors zijn belangrijk bij het ondersteunen van een club en helpen de club om de doelstellingen tot stand te brengen.
 
Daarnaast functioneert de club als een bindmiddel. Een centrale plek om nieuwe contacten op informele wijze aan te leggen en te onderhouden tussen de verschillende sponsoren, leden en betrokkenen. 
 
Een sponsorportaal waar leden de activiteiten van de betrokken clubsponsors actief kunnen volgen is dan ook erg belangrijk. Verder geeft het sponsors de mogelijk om speciale aanbiedingen alleen voor leden van Foreholte via het Sponsorportaal onder de aandacht te brengen.
 
Kortom, bezoek gewoon regelmatig het sponsorportaal.
 
Algemeen
Naast de bovengenoemde functies zijn er nog meer nieuwe functies toegevoegd. Door veel gebruik te maken van de website komt u hier vanzelf achter. 
 

Introductie

Vol trots presenteren wij u de nieuwe website van Foreholte.
 
Een hypermoderne en interactieve website met een spectaculaire moderne nieuwe lay-out waar informatie voor alle gebruikers op logische en eenvoudige wijze te vinden is.
 
Een website gemaakt door vrijwilligers en voor vrijwilligers.
 
Wij wensen u veel gebruik- en leesplezier.
 
Groeten van het Webteam.