Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Toernooicommissie

Binnen het jeugdvoetbal is het mogelijk om deel te nemen aan toernooien. Toernooien worden georganiseerd op elk prestatieniveau.
Op het veld worden vaak aan het einde van het seizoen door verenigingen deze toernooien georganiseerd. Voor alle jeugdteams binnen Foreholte bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien die door andere verengingen worden georganiseerd. Binnen het jeugdbestuur is hiervoor een coördinator waar je terecht kunt met vragen omtrent deelname aan toernooien.
 
Foreholte zelf organiseert een aantal inmiddels zeer bekende toernooien. Elk jaar in de kerstvakantie wordt er voor alle jeugdleden een zaalvoetbal toernooi georganiseerd, het Bert Vrolijk kerstzaalvoetbal toernooi. Inderdaad, o.l.v. dhr. Bert Vrolijk wordt op verschillende dagdelen voor elke leeftijdsgroep een apart toernooi gespeeld.
 
In april organiseren we jaarlijks het bekende Edwin van der Sar toernooi. Op dit toernooi worden eerste jaars D-teams van clubs uit de omgeving en van enkele betaald voetbal clubs uitgenodigd, om te ‘oefenen’ voor het volgende seizoen, wanneer deze spelers in de D1 komen te spelen. Natuurlijk ter eren van onze bekendste oud foreholte speler: Edwin van der Sar.
Edwin wist ieder jaar weer zijn medewerking te verlenen aan dit toernooi, waarbij natuurlijk speciale aandacht is voor de keepers.
 
Tot slot, maar zeker niet het minste toernooi, is het tweejaarlijks georganiseerde  Jan Schrama Toernooi. Dit toernooi, waaraan alle C, D, E en F teams van Foreholte aan meedoen is een van de grootste toernooien uit de omgeving. Verspreid over 3 dagen (meestal met Pinksteren) voetballen meer dan 200 teams tegen elkaar.
Of te wel, meer dan 2500 spelers en 5000 bezoekers beleven plezier aan dit fantastisch georganiseerd toernooi waarbij bijna alle vrijwilligers en leden van de club bij betrokken zijn.
 
Alle drie de toernooien hebben hun eigen plekje op de website waar meer informatie terug te vinden zal zijn.