Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Inschrijfformulier Jeugdkamp

Op dit moment is de inschrijving voor het Jeugdkamp Foreholte gesloten!

We zijn momenteel bezig om de inschrijvingen te verwerken. Houd de site in de gaten!

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen via jeugdkampforeholte@gmail.com.
 
 Voorwaarden Jeugdkamp v.v. Foreholte

Annulering van de aanmelding kan enkel en alleen door middel van een e-mailbericht aan jeugdkampforeholte@gmail.com en zal pas definitief zijn wanneer de annulering door de kampstaf wordt bevestigd. Niet betalen van het inschrijfgeld, geldt niet als annulering! 

De deelnemersbijdrage voor 2018 als volgt is :
- E-junioren en E-meisjes (JO10-JO11 en MO11) € 170,-
- D-junioren en D-meisjes (JO13 en MO13)          € 175,-
- C-junioren en C-meisjes (JO15 en MO15)           € 185,-

De inschrijving voor het kamp is pas definitief als de deelnemersbijdrage is bijgeschreven op IBAN NL92RABO0366039830 ten name van ‘Jeugdkamp Foreholte'. Betaling dient direct na bevestiging van de inschrijving te gebeuren (bevestiging volgt via een deelnemerslijst, welke op de site wordt geplaatst, nadat de inschrijving sluit!) uiterlijk eind januari 2018 dient de betaling ontvangen te zijn.  Er worden geen acceptgirokaarten verstuurd!
Wij zijn genoodzaakt om 50% annuleringskosten in rekening te brengen indien er geannuleerd wordt.

Jeugdkamp v.v. Foreholte maakt gebruik van allerlei kanalen en media om ouders, verzorgers en geïnteresseerden te informeren tijdens de kampweek. Veel van deze informatie omvat activiteiten die tijdens de kampweek plaatsvinden (sportprogramma's, dag- en avondactiviteiten, etc.) waarbij de kinderen natuurlijk centraal staan. Waar mogelijk probeert de organisatie van Jeugdkamp v.v. Foreholte die informatie aantrekkelijk te maken door er foto’s bij te plaatsen. Dit betekent dat uw kind(eren) of een groep kinderen daarbij in beeld komt. De ervaring heeft ons geleerd dat kinderen en ouders dat vaak heel leuk vinden. Bij het akkoord gaan met de voorwaarden geeft u toestemming  aan de organisatie van Jeugdkamp v.v. Foreholte om beeldmateriaal te plaatsen op websites, social media e.d. waar eventueel u kind(eren) op voorkomt.