Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Veilingcommissie

Vrijdagavond 22 november: de Foreholte-veiling!

De Foreholte Veiling… komt er aan!

Ja, je hebt nog wel even, maar toch wellicht handig om de (elektronische) agenda alvast even te pakken en vrijdag 22 november voor de avond te gaan blokken. 

Het is de Veilingcommissie wederom gelukt om voor iedere portemonnee iets aardigs te vinden. En daarmee komt de belangrijke doelstelling dichterbij, dat er voor iedere Foreholte-supporter tijdens de veiling de gelegenheid moet zijn om onze club wat extra te ondersteunen. Kijk, en als de opbrengst nu allemaal in één keer doorgesluisd zou worden richting de sterren van ons vlaggenschip… maar dat is niet zo. De opbrengst van de Foreholte-veiling komt ten goede aan de hele vereniging!

Natuurlijk zijn er weer vele ‘voetbal’prijzen…
- Uitjes naar AJAX
- Wedstrijd Schalke 04

Is het te verwachten dat er ook op shirts kan worden geboden van onze nieuwe en onze eigen helden: Roffelsen, Warmerdam en Van Bladeren.

Het gerucht gaat dat er geboden kan gaan worden op een groepsarrangement voor de Dinertrain! Lekker treinen met elkaar door de regio en ondertussen genieten van een compleet verzorgd diner.

Maar uiteraard zullen de autopoetsbeurt, de bos pioenrozen en de diverse etensbonnen niet ontbreken.

Tenslotte, de ‘ossen’ zijn ingeruild voor een gourmet- en BBQ pakket. 'Eten met de voorzitter' wordt Foreholte Culinair. Vernieuwend toch!

Dus: vrijdagavond 22 november vanaf 19:30 uur in de oergezellige Foreholte-kantine!


 

Foreholte Veiling

Op 22 november is het weer zover. Dan horen we weer de hele avond de
stemmen van onze veilingmeesters door ons clubgebouw schallen. Ook dit jaar is er weer een keur aan kavels voor u verzameld van de traditionele Ajax-wedstrijd tot een fles bacardi of champagne. Voor iedereen is er wel iets te koop. Waar doen we het allemaal voor. Uiteraard voor onze club Foreholte. Foreholte is een grote bloeiende vereniging en daar zijn uiteraard voldoende geldmiddelen voor nodig. Wij roepen daarom iedereen op die Foreholte een warm hart toedraagt vrijdagavond 22 november vrij te houden in de agenda om naar ons gezellige clubgebouw te komen zodat we met elkaar de jaarlijkse veiling weer tot een succes kunnen maken. Het clubgebouw is om 19.30 open.

Henk van Werkhoven