Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Veilingcommissie

Vrijdagavond 17 november: de Foreholte-veiling!

De Foreholte Veiling… komt er aan!

Ja, je hebt nog wel even, maar toch wellicht handig om de (elektronische) agenda alvast even te pakken en vrijdag 17 november voor de avond te gaan blokken. 

Het is de Veilingcommissie wederom gelukt om voor iedere portemonnee iets aardigs te vinden. En daarmee komt de belangrijke doelstelling dichterbij, dat er voor iedere Foreholte-supporter tijdens de veiling de gelegenheid moet zijn om onze club wat extra te ondersteunen. Kijk, en als de opbrengst nu allemaal in één keer doorgesluisd zou worden richting de sterren van ons vlaggenschip… maar dat is niet zo. De opbrengst van de Foreholte-veiling komt ten goede aan de hele vereniging!

Natuurlijk zijn er weer vele ‘voetbal’prijzen…
- Uitjes naar FC Schalke ’04 – FC Köln
- Reis naar Sevilla – Real Madrid
- Everton-shirt van Davy Klaassen

Is het te verwachten dat er ook op shirts kan worden geboden van onze nieuwe en onze eigen helden: Roffelsen, Owobowale, Warmerdam en Van Bladeren.

Het gerucht gaat dat er geboden kan gaan worden op een groepsarrangement voor de Hoftrammm! Lekker trammen door Den Haag met elkaar en ondertussen genieten van een compleet verzorgd diner.

Maar uiteraard zullen de autopoetsbeurt, het uurtje bowlen, de bos pioenrozen en de diverse etensbonnen niet ontbreken.

En “terug van weggeweest” is ‘de basisplaats in Foreholte 1’ (nieuwjaarswedstrijd) en ‘de kleedkamerdeur’.

Tenslotte, de ‘ossen’ zijn niet aan te slepen, maar zeg eens eerlijk… hoe vaak eet je nu ossenhaas in het jaar? Precies! Nou, die krijg je nergens zo lekker als op de Foreholte-veiling.

Dus: vrijdagavond 17 november vanaf 19:30 uur in de oergezellige Foreholte-kantine!


 

Foreholte Veiling

Op 17 november is het weer zover. Dan horen we weer de hele avond de
stemmen van onze veilingmeesters door ons clubgebouw schallen. Ook dit jaar is er weer een keur aan kavels voor u verzameld, van een voetbalreis naar Sevilla tot een rollade, van de traditionele Ajax-wedstrijd tot een fles bacardi of champagne. Voor iedereen is er wel iets te koop. Waar doen we het allemaal voor. Uiteraard voor onze club Foreholte. Foreholte is een grote bloeiende vereniging en daar zijn uiteraard voldoende geldmiddelen voor nodig. Wij roepen daarom iedereen op die Foreholte een warm hart toedraagt vrijdagavond 17 november vrij te houden in de agenda om naar ons gezellige clubgebouw te komen zodat we met elkaar de jaarlijkse veiling weer tot een succes kunnen maken. Het clubgebouw is om 19.30 open.

Henk van Werkhoven