Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Clubinfo

Van harte welkom bij vv Foreholte!
Wij zijn blij dat u voor ons heeft gekozen en willen u hieronder wat meer vertellen over de vereniging. Uiteraard kunnen wij dit nooit via papier doen, want een vereniging ervaar je, proef je, maak je mee. Elke dag dat je er doorbrengt groeit de kennis en het gevoel je  "thuis" te voelen bij onze vereniging.

Historie vv Foreholte
Voorhouts enige voetbalvereniging, opgericht op 23 augustus 1932, kent inmiddels ruim 1150 enthousiaste spelende leden en ruim 400 vrijwilligers! Met deze aantallen behoort Foreholte tot de 5% grootste amateurverenigingen van Nederland.
Haar eerste zondagteam speelt in de 2e klasse en het tweede zondagteam in de hoofdklasse.
Er spelen, in de meer recreatieve sfeer, nog 15 seniorenteams op zondag en 1 team op zaterdag. De jeugdteams spelen uitsluitend op zaterdag. Onze standaardteams in de O19, O17, O15 en O13 komen uit op hoofdklasseniveau.

Accommodatie vv Foreholte
Het laatste decennium heeft Foreholte een enorme groei doorgemaakt. We groeiden hierdoor uit ons jasje. Snel moesten er maatregelen genomen worden.
Gelukkig heeft Foreholte een heel goede relatie met de gemeente Teylingen die onze problemen zag en met adequate oplossingen kwam.
In september 2008 is de eerste vernieuwing van sportpark Elsgeest voltooid. Zo werd er een prachtig kleedkamergebouw in gebruik genomen met 17 kleedkamers, 2 grasvelden die omgezet waren in kunstgrasvelden en een gloednieuw natuurgrasveld. Samen met de reeds aanwezige mooie tribune langs het hoofdveld en een gezellige kantine beschikken we dus over een perfecte accomodatie.

In de zomer van 2014 is de meest recente vernieuwing van het sportpark gestart. In september werd de eerste fase hiervan afgerond, waardoor we nu beschikken nu over vijf velden waarvan vier kunstgrasvelden en een natuurgrasveld. De komende jaren zal er nog een extra natuurgrasveld aangelegd worden t.b.v. vv Foreholte.

Wat kunt u van de vv Foreholte verwachten?
Iedereen speelt competitie op zaterdag dan wel zondag.
De jeugd krijgt, afhankelijk van het niveau, minimaal 1 keer per week training. Selectieteams krijgen meerdere keren training per week. Senioren-selectieteams trainen ook meerdere keren per week maar ook voor de overige senioren zijn er trainingsmogelijkheden. 

Op woensdagmiddag spelen ca 40 vijf/zesjarige pupillen bij de Welpen. Ook elke woensdagmiddag krijgen de 4/5-jarigen training om hen voor te bereiden op de Welpen, dit noemen we de ukken. 
Voor al deze teams zijn er enthousiaste leiders en trainers die zich enkele uren per week inzetten voor hun team. Elk jaar wordt er voor de F –pupillen een slotweekend georganiseerd waar de kinderen een weekend worden vermaakt met allerlei activiteiten. 
Voor de oudere jeugd t/m 14 jaar organiseert Foreholte al bijna een kwart eeuw voetbalkampen. Gemiddeld gaat een groep van zo'n 100 kinderen onder begeleiding van 25 vrijwilligers (die een week vakantie opofferen) naar een accommodatie in Nederland om een week lang bezig te zijn met allerlei activiteiten. Van deze week wordt u via de website middels fotoreportages op de hoogte gehouden. Aan het eind van de week wordt in de kantine de film over deze week vertoond.

Communicatie vv Foreholte
Wat is het beleid van de vereniging? Welk technisch beleid voert de verenging? Bij wie moet ik zijn voor vragen? Op deze vragen kunt u op deze website de antwoorden vinden.

Wat verwachten wij van u?
Allereerst hopen wij dat u zich heel snel binnen onze vereniging thuis zult gaan voelen. U komt dan ook in aanraking met de normen en waarden die binnen onze vereniging gangbaar zijn. Deze zijn gebaseerd op plezier, respect, eerlijkheid, betrokkenheid en sportiviteit. Dit willen wij uitstralen, zo gaan wij met elkaar om.
Een vereniging draait alleen maar op zijn vrijwilligers, van het hoofdbestuur tot de leider van het team van uw kind. Altijd zijn wij als vereniging op zoek naar vrijwilligers. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u op de ene of de andere manier zou willen bijdragen aan het reilen en zeilen van onze vereniging.
De werkzaamheden zijn heel divers. Kijk eens naar u zelf, waar liggen uw kwaliteiten? Wat zijn uw sterke kanten en hoe zou u die kunnen en willen inzetten voor onze vereniging. 
Een paar uurtjes helpen achter de bar, het geven van de training aan uw kind, leider van het team zijn tijdens de wedstrijden. Misschien bent u wel technisch, er zijn altijd wel wat klussen binnen de vereniging die nog aangepakt moeten worden.
Misschien ligt uw kennis wel op het technologische vlak, ook hier zijn vele mogelijkheden. Lijkt dit u wat neem dan even contact op met onze voorzitter, hij kent de mogelijkheden en kan u daarover uitgebreid informeren. Neem contact op met voorzitter Rogier Hoeijmans voorzitter@foreholte.nl of Martin Weijers vrijwilliger@foreholte.nl
Het kan natuurlijk ook zijn dat u het verschrikkelijk druk heeft en er weinig vrije tijd overblijft. Misschien heeft u wel uw eigen bedrijf. Ook dan zijn er mogelijkheden om voor Foreholte iets te betekenen. 
U zou bijvoorbeeld kunnen gaan sponsoren: de mogelijkheden op dit vlak zijn divers. U zou het team van uw kind kunnen gaan sponsoren, u zou een reclamebord langs het veld kunnen willen hebben of u wilt graag een banner op de website. Of word lid van de actieve sponsorclub van Foreholte. 
Een groep sponsors die elk jaar een bedrag van € 750 aan de vereniging geven met de wetenschap dat dit geld weer terug de vereniging in gaat, voor evenementen zoals de vrijwilligersdag, het jeugdkamp. Alles volgens een van te voren afgesproken verdeelsleutel.
Mocht u hierin geïnteresseerd zijn neem dan even contact op met Nick Warmerdam via sponsoring@foreholte.nl .

En heeft u geen eigen bedrijf, geen tijd voor een vrijwilligerstaak, dan kunt u altijd nog lid worden van onze actieve supportersvereniging, De Vrienden van Foreholte. Voor slechts € 50, wordt u lid en met dat geld worden veel leuke dingen gedaan voor de gehele vereniging.
Kortom, Foreholte is een snel groeiende vereniging in de gelukkige omstandigheid een groot vrijwilligerscorps te hebben dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Foreholte Bestuur 2019
Welkom op de Foreholte website

De website van, voor en door de leden. Wij hopen dat u zonder problemen de informatie kunt vinden die u zoekt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten via info@foreholte.nl.
Als een trotse voorzitter, Rogier Hoeijmans, schrijf ik de introductie voor de website van onze voetbalvereniging. Een geweldige, bruisende, enthousiaste vereniging op een schitterende locatie in het mooie dorp Voorhout. Wij bieden onze gasten en leden een fantastische accommodatie. Wij hopen dat u zich op uw gemak zult voelen bij ons Foreholte!