• 7 tegen 7: wie doet er mee? Om de week voetballen met elkaar en lol hebben 

  Eerst even een impressie van hoe het er een beetje aan toe gaat. 

  Jazeker. Gemiddeld zijn er toch 18 - 20 man om het spel te spelen. De doelen worden op de rand van de 16 geplaatst (of dichter bij elkaar om niet al te veel te hoeven lopen) en na het warmlopen wordt er verzameld!  In de ronde die dan gevormd wordt, zijn er mogelijk nog wat meldingen vanuit de organisatie en daarna wordt er afgeteld en mogen meestal de oneven “mensen” zich voorzien van een hesje. Het spel kan losbarsten en dat doen we dan ook. Voor een enkeling zelfs iets te .. maar de pret blijft de boventoon voeren. 

  Menig zweetdruppel is gevallen want het is soms best warm en vochtig.  

  Het gevoel erna is zeer prettig “want ik heb het toch weer volgehouden .. 

  Op naar de volgende keer.  

  Zeker gemiddeld zijn er toch 18 - 20 man om het spel te spelen. Toch mogen spelers, die geen competitie meer (kunnen) spelen maar wel zin hebben in een potje voetbal, bij ons aansluiten. Er mag een aantal keer op proef meegedaan worden. De enige spelregel is dat er geen slidings genomen worden. Verder is het doel om de bal “het werk” te laten doen. Lekker in beweging binnen het spelen van het voetbalspel.  

  Er is een klein bedrag aan contributie, maar daarentegen mag je 22 keer komen voetballen op een voor ons gereserveerd veld. 

  We hebben steeds mogen voetballen in de rare tijd van corona maar de omstandigheden waren soms  wel anders. We hebben met elkaar toen wat trainingen gedaan om goed bezig te blijven voor wie dat graag wilde. 

  Daarna is de kantine weer open gegaan en douchen mocht weer – we mochten weer samenkomen om met elkaar een potje te voetballen en de conditie wat op te krikken. En dat is toch wel het fijnste om te doen. 

  Aan het einde van het seizoen plannen we na “de Laatste” een gezellig samenzijn ter afsluiting. Wat er dan nog in de Lief en Leed-pot zit wordt opgemaakt.  

  Mocht je toch de kiksen willen aantrekken, dan kun je ze op veld 3 uittesten op kwaliteit.   

  Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je zondag heel erg welkom op De Elsgeest. 

  Zondag dd: zie het wedstrijdschema op de site 

  Vanaf 10.00 uur: verzamelen 
  10.10 uur:  omkleden 
  10.20 uur warming up 
  10.30 uur:   DE WEDSTRIJDEN 
  11.30 uur: op weg naar de rest van de zondag   

  Data dat we dit seizoen actief zijn  

  - 7, 14 en 28 januari
  - 11 en 25 februari
  - 10 en 24 maart
  - 7 en 21 april
  - 5 en 19 mei
  - 2 en 16 juni (de laatste)