• 7 tegen 7:  wie doet er mee? Om de week voetballen met elkaar en lol hebben

  Gemiddeld zijn er toch 18 - 20 man om het spel te spelen. Jazeker dat staat hieronder geschreven maar we merken dat het toch een beetje terugloopt. Graag zien we spelers, die geen competitie meer (kunnen) spelen maar wel zin hebben in een potje voetbal, bij ons aansluiten. Er mag heel veel op proef meegedaan worden. Er is een klein bedrag aan contributie maar daarentegen mag je 22 keer komen voetballen op een voor ons gereserveerd veld.

  Jazeker. Gemiddeld zijn er toch 18 - 20 man om het spel te spelen. De doelen worden op de rand van de 16 geplaatst (of dichter bij elkaar om niet al te veel te hoeven lopen) en na het warmlopen wordt er verzameld!  In de ronde die dan gevormd wordt, zijn er mogelijk nog wat meldingen vanuit de organisatie en daarna wordt er afgeteld en mogen meestal de oneven “mensen” zich voorzien van een hesje. Het spel kan losbarsten en dat doen we dan ook. Voor een enkeling zelfs iets te .. maar de pret blijft de boventoon voeren.

  Menig zweetdruppel is gevallen want het is soms best warm en vochtig.

  Het gevoel erna is zeer prettig “want ik heb het toch weer volgehouden ..”

  Op naar de volgende keer.

  We hebben steeds mogen voetballen in deze rare tijd maar de omstandigheden zijn soms nog wel anders. De kantine is weer open en douchen mag weer – we mogen weer samenkomen om met elkaar een potje te voetballen en de conditie wat op te krikken. Mocht je toch de kiksen willen aantrekken dan kun je ze op veld 3 uittesten op kwaliteit.  Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je zondag heel erg welkom op De Elsgeest.

  Zondag dd : zie het wedstrijdschema op de site
  Vanaf 10.00 uur: verzamelen
  10.10 uur: omkleden
  10.20 uur warming up
  10.30 uur: DE WEDSTRIJDEN
  11.30 uur: op weg naar de rest van de zondag 

  Data dat we nog actief zijn: 28/29 mei – 11 juni en 25 juni