• 7 tegen 7: we mogen weer op gepaste afstand

  17 mei 2020
 • 7 tegen 7: we mogen weer op gepaste afstand

  En toen stonden er weer een aantal spelers van onze groep op het veld. Ingedeeld op veld 5 !gras! maar door bemiddeling van de man met de blauwe jas mochten we op veld 2. Een voorbijganger zag dit en vroeg of wij Selectie 2 waren. Nou dat niet maar gretig waren we wel.

  Er werd door ons getraind – een 1½ training zoals dat heet. Onder leiding van Peter Klink die voor ons een aantal eenvoudige oefeningen !! had uitgedacht.

  Tussendoor ook nog een soort rustoefening – Planken olv Henk. Nou de rest van de week zo stijf …

  Ook nu weer veel hilariteit en commentaar op en tegen elkaar want het plezier zit er nog steeds in bij deze mannen.

  De trainer wil telkens voor 12 spelers een training maken dus er wordt gevraagd om je aan te melden na een mail van Kees onze penningmeester/ secretaris. Als de groep weer erg groot wordt dan wordt er om de week getraind en Kees regelt de indeling.

  Hoe lang we door mogen gaan is nog niet bekend maar we houden de lijnen met de club kort zodat we dat ook vroeg genoeg kunnen melden.

  Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je a.s. zondag heel erg welkom op De Elsgeest. (uiteraard na bericht van Kees; mocht je nog niet op zijn lijst staan dan kun je je op de zondag melden om een keer mee te doen)

  Zondag dd : 24 mei
  Vanaf 0ng 9.45 uur verzamelen op het veld
  10.00 uur trainen
  11.15 uur: op weg naar de rest van de zondag