• ⚠️ LET OP ! Corona maatregelen UPDATE 13 oktober 2020

  15 okt 2020
 • Helaas zijn er weer extra maatregelen nodig om de groei van het coronavirus in te dammen. Op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet aangekondigd dat er nieuwe besluiten zijn genomen over het uitoefenen van amateursport. Natuurlijk vinden wij deze maatregelen niet leuk. Maar we zien tegelijkertijd dat het aantal coronabesmettingen veel te hard stijgt en daarom kunnen we niet anders doen dan de maatregelen opvolgen.

  Het betekent voor VV Foreholte met ingang van donderdag 15 oktober 2020 het volgende:

  - Alle voetbalcompetities worden stilgelegd, zowel de jeugd- als de seniorencompetitie.

  - Jeugd tot 18 jaar (dat wil zeggen spelers van teams t/m O17) mag komen trainen en in overleg met het jeugdbestuur/TC, onderlinge wedstrijden spelen.

  - De trainingen voor O19 en senioren teams zijn tot nader order afgelast. Er zullen ook geen onderlinge wedstrijden worden gespeeld.

  - Alle kleedkamers zijn gesloten.

  Als wij binnen de voorschriften en organisatorisch de mogelijkheid zien om faciliteiten uit te breiden vanaf 18 jaar en ouder, dan zullen we dat communiceren.

   

  Uiteraard houden wij ons aan de basisregels

  ● Houd 1,5 meter afstand.

  ● Blijf thuis en laat je testen als je de volgende klachten hebt: verkoudheid, hoesten/niezen, koorts of verhoging.

  ● Hoest/nies in je elleboog. Schud geen handen.

   

  De volgende maatregelen gelden nog steeds:

  Toegang tot het sportpark

  Alleen functionarissen met een aangewezen taak hebben toegang tot het sportpark. Als je niet hoeft te trainen heb je geen toegang tot het sportpark. Je komt kort voor de training aan. Ben je klaar met trainen, dan ga je meteen naar huis. Trainers en spelers kunnen na hun training niet gaan kijken bij andere trainingen.

  Ouders/verzorgers Er is geen publiek toegestaan bij de trainingen. Indien uw zoon/dochter niet op eigen gelegenheid naar het sportpark kan komen, kunt u uw kind afzetten op de parkeerplaats of elders in de nabijheid van het sportpark. We willen u vragen om niet op de parkeerplaats te wachten tot de training klaar is, maar het sportpark tussentijds te verlaten en ten hoogste vijf minuten voor het einde van de training weer naar het sportpark te komen.

  Indien uw kind vanwege jonge leeftijd nog niet zelfstandig naar het veld kan lopen, dan kunt u hem/haar tot het veld begeleiden tot het moment dat uw kind onder de hoede van de trainer is. Daarna verlaat u het sportpark.

  Clubgebouw

  ● Het kantinegedeelte is afgesloten. Er zijn geen voorzieningen voor koffie/thee/fris/bier/versnaperingen op het sportpark.

  ● De toiletten zijn niet toegankelijk

  ● Werk met je commissie zoveel mogelijk online. Het clubgebouw is alleen voor uitzonderingssituaties toegankelijk voor overleg. Indien noodzakelijk mail je naar: kantine@foreholte.nl.

   

  Heb je vragen over de coronamaatregelen, stuur dan een e-mail naar: meldpunt.veiligheid@Foreholte.nl

  Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vraag-en-antwoord/persconferentie-coronavirus-13-oktober