Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Interne Scouting

Waarom scouten binnen onze club?
Plezier in het spel staat voorop.  Als vereniging en als trainer of begeleider moeten we trachten iedere speler op zijn of haar niveau zo te stimuleren en te motiveren, dat hij of zij een positieve beleving aan de wedstrijd of training overhoudt. Als dit lukt, komen de spelers de volgende keer weer met plezier naar de wedstrijd en de training toe.
Een aantal jongens speelt in selectieteams. Dit betekent niet dat er in lagere teams geen redelijke spelertjes lopen, die het team kunnen “leiden” naar leuk gespeelde wedstrijden en overwinningen. Deze spelers willen we in kaart brengen, volgen en  waar mogelijk de kans geven om gedurende een bepaalde periode mee te trainen met een selectieteam. Mocht dat goed uitpakken, dan is de volgende vraag of die speler het volgend seizoen in een selectieteam kan en wil gaan voetballen.
 
Wie zijn wij?
Kai Admiraal, Jos Bel, Leen Guijt, Marco Koppe, David de Kruijk, Ton Tetteroo, Gert Wielders en misschien nog meer mensen die af en toe ons willen helpen.
Mensen die ons verder meehelpen zijn Ton Arroyo, Ton van Bladeren en Jan Homan.
 
Wat doen wij?
Ons doel is om ieder team tijdens het seizoen minimaal drie keer te bezoeken en te bekijken hoe het niveau is van de individuele spelers binnen dat team. We starten daarmee aan het begin van het seizoen.
Aan de leiders en trainers van de teams wordt na afloop van de bekercompetitie gevraagd een standaardformulier in te vullen. Op dat formulier kunnen zij hun bevindingen van de spelers van hun team aangeven. Dat formulier wordt vervolgens weer gebruikt door de interne scouting.
 
Wat willen wij?
Eigenlijk willen wij zo snel mogelijk de spelers in kaart hebben om daarna te kunnen zien of er vanuit de lagere teams voor het volgende seizoen spelers mogelijk zouden kunnen doorstromen naar een van de selectieteams.
 
Sportieve groeten vanuit het scout-team
 
Scouting binnen de jeugd van Foreholte

Waarom scouten binnen onze club
Plezier in het spel staat voorop.  Als vereniging en als trainer en/of begeleider moeten we trachten iedere speler op zijn/haar niveau zo te stimuleren/ motiveren, dat hij/zij een positieve beleving aan de wedstrijd of training overhoudt. Als dit lukt, komen de spelers de volgende keer weer met plezier naar de wedstrijd/ training toe.
Een aantal jongens speelt in selectieteams. Dit betekent niet dat er in lagere teams geen redelijke spelertjes lopen, die het team kunnen “leiden” naar leuk gespeelde wedstrijden en overwinningen. Deze spelers willen we in kaart brengen en volgen. Mogelijk ook de kans geven om gedurende een bepaalde periode mee te trainen met een selectieteam. Mocht dat goed uitpakken, dan is de volgende vraag of die speler het volgend seizoen in een selectieteam kan en wil gaan voetballen.

Wie zijn wij
Ton Tetteroo en Jos Bel (Coördinatie), Leen Guijt, Marco Koppe, Co van Stee, Tjeerd Steendam, en misschien nog meer mensen die af en toe ons willen helpen.
Mensen die ons verder meehelpen zijn Ton Arroyo, Ton van Bladeren, Jan Homan en Martijn Waasdorp.

Wat doen wij
Ons doel is om ieder team tijdens het seizoen minimaal 2 keer te bezoeken en te bekijken hoe het niveau is van de individuele spelers binnen dat team. We starten daarmee na de herfstvakantie. Waarom na de herfstvakantie? Dan zijn de bekerwedstrijden afgelopen en worden de teams heringedeeld door de KNVB. Het kader en de spelers kunnen in die tijd ervoor wennen aan elkaar. Ook kan het kader alvast zien wat het niveau is van zijn groep en de individuele speler.Aan de leiders en trainers van de teams wordt na afloop van de bekercompetitie gevraagd een standaardformulier in te vullen.Op dat formulier kunnen zij hun bevindingen van de spelers van hun team aangeven. Dat formulier wordt vervolgens weer gebruikt door de interne scouting.

Wat willen wij
Eigenlijk willen wij zo snel mogelijk de spelers in kaart hebben om daarna te kunnen zien of er vanuit de lagere teams voor het volgende seizoen spelers mogelijk zouden kunnen doorstromen naar één van de selektieteams.