Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Veilingcommissie

Vrijdag 21 november: de Foreholte-veiling!

De dagen worden korter, de bladeren vallen, het voetbalseizoen is in volle gang... Dat kan maar één ding betekenen: de Foreholte-veiling komt er weer aan! Het afgelopen jaar is er weer het nodige geïnvesteerd in onze fantastische vereniging, zoals het uitrusten van ons hoofdveld met modern kunstgras en verlichting zodat ook daar in de donkere dagen voor Kerst getraind kan worden.

Nut en noodzaak van de Foreholte-veiling zijn inmiddels bekend, zo ook de formule die het al jarenlang zo’n geweldige (en succesvolle) avond maakt voor alle aanwezigen ongeacht de grootte van hun portemonnee. Dit jaar is er zelfs voor een verrassingsoptreden gezorgd waar jong en oud plezier aan zullen beleven...

Maar, op de veiling draait het natuurlijk om de kavels: wat voor mooie producten, diensten en uitstapjes gaan onder de hamer van onze vakkundige veilingmeesters zodat u een bod kunt wagen? Enkele hoogtepunten die nu al bekend zijn:
  • Bezoek aan thuiswedstrijden Ajax, PSV, Feyenoord en... Bayern Munchen! Robben in de Allianz Arena!
  • Bezoek aan het schitterend gerenoveerde en recent heropende Rijksmuseum in Amsterdam
  • Wegens success geprolongeerd: bezoek aan de Fiets Zesdaagse in Rotterdam
  • Met een jeugd-team naar Kidszoo of Snowworld
  • Een exclusief golf-uitstapje met overnachting in Belgie
Maar, natuurlijk kunt u ook bieden op een kilo boerenkaas, een fles lekkere wijn, en (ongetwijfeld) op artikelen als voetballen, bloembollen, APK-keuringen en wat dies meer zij. Zoals altijd een bont aanbod en voor ieder wat wils, terwijl de avond in een gezellig ritme voorbij glijdt met een hapje en een drankje.

Dus: vrijdagavond 21 november vanaf 19:30 uur in de vernieuwde maar oergezellige Foreholte-kantine!


 

Foreholte Veiling